vRAGEN OF consult     DEELNEMERS   BLOGS    CONTACT       
                                                                                                 HET HOLISTISCHE FAMILIEHUIS     mEEDOEN      DE DROOM      AGENDA       
  Diana Annegarn - Energetische gezinsondersteuning


Diana Annegarn is de initiatiefneemster van het holistische familiehuis en is samen met 6 andere deelnemers gestart om deze droom werkelijkheid te maken. Diana begon in 2001 met haar eigen praktijk als medium, healer en reader maar heeft in de loop van haar leven veel meer gedaan. Naast haar eigen praktijk heeft ze in de kinderopvang gewerkt, eigenaar geweest van een gastouderbureau, eigenaar "kinderopvang anders" (kinderopvang begeleid met het schrijven van kindgerichte visies en coaching directie), eigenaar van "bewust opvoeden" (training, coaching en cursussen), eigenaar en docent kind en gezinscoach opleiding bij "Kernkind", blogger en moeder.

Toen Diana moeder werd is alles tijdelijk even gestopt om bij haar dochter te zijn. Naast moederschap is zij een "natuurlijk oudernetwerk" gestart met bijeenkomsten voor ouders. Sinds 2016 richt zij zich naast haar eigen praktijk op het opstarten van het ecoplein. Het holistische familiehuis is daar een onderdeel van. Het staat op dit moment nog in de kinderschoenen maar zij hoopt hier nog veel werk in te kunnen verrichten. Vanuit haar werk als healer en ervaring met de reguliere zorg hoopt ze deze twee werelden te inspireren samen te werken. Niet door elkaars werk te vervangen maar door aan te vullen waar dat mogelijk is.

Diana werkt graag met volwassenen, kinderen, gezinnen en relaties tussen mensen. Dit doet zij op dit moment voornamelijk vanuit energetische ondersteuning en af en toe als coach. Tevens schrijft zij blogs voor o.a. deze website. Diana voelt zich helemaal thuis in het holisme en vindt het leuk ouders te inspireren over een holistische levensstijl en nog veel meer.

Je kunt bij Diana terecht in haar praktijk voor energetische begeleiding. Je kunt hier meer over lezen op haar website www.diana-annegarn.nl 

Meer lezen over het ecoplein op www.ecoplein.nl

#bewustopvoeden #kernkind #kinderfluisteraar #medium #gevoelige kinderen #relaties #Harderwijk #healing #energetische begeleiding kinderen en gezinnen


Interview Diana
      
     Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Voorwaarde
Meedoen
 
Het holistiche familiehuis
info@hetholistischefamiliehuis.nl
www.hetholistischefamiliehuis.nl
Harderwijk