vRAGEN OF consult     DEELNEMERS   BLOGS   
CONTACT      
HET HOLISTISCHE FAMILIEHUIS     mEEDOEN      DE DROOM      AGENDA       
  
  


De droom is een brug te bouwen tussen reguliere en alternatieve zorg

Wij hopen mensen te kunnen inspireren door een positief netwerk op te bouwen waarin reguliere hulpverleners en alternatieve hulpverleners hun handen in één slaan om het moderne gezin te ondersteunen in hun welzijn. Wij stellen graag mensen aan jullie voor die een holistische visie ondersteunen en werken er samen aan informatie te delen zodat mensen geïnspireerd op onderzoek kunnen gaan naar hun eigen weg als het om gezondheid gaat.

De nadruk ligt bij ons op gezond zijn en gezond blijven van binnen uit
Wij benadrukken zowel geestelijke als lichamelijke gezondheid omdat dit bij een holistische visie sterk met elkaar verbonden is. Dit doen wij door mensen op een positieve wijze te inspireren hun kracht als gezin te vinden/behouden, bewuster te worden en boven zichzelf uit te stijgen als gezin. Door met elkaar te leren communiceren, meer over elkaar te ontdekken, een eigen beleving van spiritualiteit, bewuster omgaan met gezondheid, emoties toe te leren laten op eigen wijze, authenticiteit van ieder persoon er laten zijn, bewustere relaties, genieten, spelen, huilen en lachen.

Breder beeld van gezondheid en welzijn
Wij richten ons op een breder beeld omdat gezondheid ook van geluk afhangt, hoe je met elkaar en je omgeving omgaat. Daarom richten wij ons op alles wat er binnen families speelt. Zo ligt bij ons ook de nadruk bijvoorbeeld ook op relaties, opvoeding, voeding,  werk, talentontwikkeling, maatschappij en geld. Omdat dit bijdraagt aan een goede geestelijke gezondheid wat uiteindelijk ook weer invloed heeft op lichamelijke gezondheid.

Alles mag er zijn
Bij het holistische familiehuis mag alles er zijn, met als doel niet te oordelen over elkaar, maar elkaar te blijven zien als mensen op een bewuster niveau. Door elkaar te ondersteunen in eigenheid en te luisteren naar elkaar en leren van elkaar.

Verder groeien
Op dit moment zijn we bezig met verbinden. Op zoek naar mensen die onze droom delen en een holistisch familiehuis in Harderwijk (Nederland) wensen. Als we een aantal mensen bij elkaar hebben kunnen vinden, dan dromen wij verder. Wij houden jullie graag op de hoogte van onze groei via onze nieuwsbrieven.

Wij werken graag samen met instanties
Het is niet een doel om een eilandje te zijn. Wij geloven in een goede samenwerking als het gaat over de gezondheid en welzijn van het gezin. Behalve dat wij het belangrijk vinden, zijn we ook wettelijk verplicht met de maatschappij mee te doen en regels en richtlijnen te blijven volgen. Zo houden wij een mooi balans tussen een holistisch leven en verwachtingen van de maatschappij. Want onze droom is een brug te bouwen.

Doe jij met ons mee?
Wil je meebouwen aan onze droom en de toekomst van Harderwijk (Nederland)? Geloof jij dat wij een holistisch familiehuis nodig hebben waar alternatieve en reguliere zorg een eenheid vormen voor iedereen? Laat van je horen en misschien staat jouw interview of artikel binnenkort op deze website.

Zo ziet het er uit als het af is
Wij zien voor ons een plek waar mensen komen om te ontmoeten. Mensen kunnen hier gezellig samen zijn maar ook werken aan zichzelf of zich laten inspireren over hun gezondheid met de natuur als uitgangspunt. De medische wereld en reguliere wereld hebben een brug gevonden om met elkaar te verbinden in het holistische familiehuis. Via leuke gastsprekers, alternatieve genezers en mensen uit de reguliere zorg kunnen mensen zich laten inspireren over hun gezondheid. Op zoek naar nieuwe wegen in de zorg is iets wat ons kan inspireren maar ieder heeft zijn eigen unieke verhaal en dus eigen unieke keuzes te maken. Zolang je maar weet wat jouw keuzes zijn.  Ook is het mogelijk mee te doen met cursussen of leuke bijeenkomsten waar je welkom bent. We helpen elkaar te groeien en via leuke lesjes kun je leren ontspannen of contact te maken met de natuur. Samen zijn en gezelligheid staat centraal in ons theehuis. Daarnaast hebben we een lage drempel waardoor onze deur voor verschillende mensen kan open staan. Ook voor mensen met een laag budget.

 

     
     Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Voorwaarde
Meedoen
    
Het holistiche familiehuis
info@hetholistischefamiliehuis.nl
www.hetholistischefamiliehuis.nl
Harderwijk