Home   Familie     Het kind     Over    Agenda    Consult    Youtube     E-boek   Contact          
 


Bestel het e-boek vandaag nog!

De basis van een goede gezondheid begint bij jouw. Met een dosis nieuwsgierigheid kun je jezelf meenemen op avontuur in jezelf en laten inspireren door integratieve gezondheid. Zo leer je jezelf kennen en jouw unieke levensstijl ontdekken. In ons lichaam bezitten we vele handvatten die jouw kunnen helpen gezond te blijven maar dat kan alleen maar als je bereid bent op een andere manier naar jezelf te kijken. En hoe doe je dat? Hoe laat je aangeleerd gedrag en overtuigingen los?

Leer meer over de reis naar binnen en begin vandaag nog aan jouw eigen reis. Het boek biedt de theorie en via online oefeningen is het mogelijk zelf te oefenen en jezelf te leren kennen. Wil je dan nog meer? Dan is misschien de online cursus iets voor jou. Als deze klaar is wordt je automatisch via nieuwsbrief op de hoogte gehouden. Voor de mensen die nog veel dieper willen kijken in zichzelf is het mogelijk een langere training te volgen waar je op zoek gaat naar diepere lagen jezelf.


Inhoudsopgave
ENINGEN!
In het boek staan oefeningen die je zelf kunt toepassen in jouw leven. Wil je de oefeningen toch liever onder begeleiding online beluisteren? Dan heb je de mogelijkheid online versies te beluisteren. Tevens kun je je aanmelden bij een facebookgroep waar je vragen kunt stellen.Wil je op de hoogte blijven de activiteiten? Schrijf je dan in voor een nieuwsbrief.

     
 
     
 
 

Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Het holistiche familiehuis
info@hetholistischefamiliehuis.nl
www.hetholistischefamiliehuis.nl
Harderwijk