vRAGEN OF consult    VRIJWILLIGER WORDEN     DEELNEMERS   BLOGS    CONTACT      
HET HOLISTISCHE FAMILIESHUIS      mEEDOEN      DE DROOM      AGENDA       
  Bij het holistische familiehuis bieden wij natuurlijke gezondheid waar verbinding met mens, dier en natuur centraal staat. Dit doen wij door activiteiten en inspiratie aan te bieden waarbij gezondheid van binnen en van buiten centraal staat. Wij geloven dat als mensen in verbinding leven hun gezondheid zowel geestelijk als lichamelijk zal verbeteren en dat het motiverend werkt zichzelf daarin te leren overstijgen.

Onze drie uitgangspunten:

1. In verbinding met mens, dier en natuur
De basis van een goede gezondheid ligt bij geluk en verbinding. Wij geloven dat als je in verbinding met mens, dier en natuur jij je gelukkig voelt. Verbinding is daarom heel belangrijk. Verbinding is niet altijd makkelijk. Daarom bieden wij een zo laagdrempelig mogelijke omgeving waar je de kans krijgt positieve verbinding te ervaren.

2. Inspirerende en positieve gezondheidaanbod
Als mensen meer willen leren over gezondheid maken we een combinatie tussen reguliere zorg en alternatieve zorg. Omdat wij geloven dat het versterkend kan werken. Wij maken geen onderscheid tussen de één of de ander en geloven dat de mens meer baad heeft bij een goede en professionele combinatie tussen beide. Gebracht door positieve en inspirerende mensen.

3. Ik
Als mensen zichzelf willen leren overstijgen en willen groeien dan staat bij ons bewustwording centraal. Daar staat gezondheid van binnenuit centraal. Door het verschil te leren herkennen tussen gezondheid van binnenuit en van buitenaf leer jij jouw eigen identiteit kennen.


ONZE ROEPING
Gelukkige en gezonde mensen en samenleving is de roeping van het holistische familiehuis. Wij kijken op een hele brede en positieve manier naar gezondheid. En laten ons inspireren door mens, dier en natuur. Wij willen dit ook graag uitdragen. Want een goede gezondheid is een heel breed veld. Er is zoveel mogelijk. Wij kijken naar de unieke mens, wat past bij jou? Waar voel jij je het prettigst bij? Er is wat ons betreft geen goed of fout. Alleen een unieke weg die past bij gewenst resultaat.

Een groen tintje
Wij geloven in een betere toekomst. Een gezonde aarde is daar een onderdeel van. Daarom vinden wij het ook leuk mensen te informeren over de natuur, ecologie, duurzaamheid, zero-waste, minimaliseren, voeding en biologische voeding in Harderwijk e.o. Tevens geloven wij in een goede relatie met de natuur om gezond te blijven. Deze twee zijn nauw verbonden.

Krachten bundelen


Holistisch opvoeden


Holistische gezondheid


 
 

     
     Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Voorwaarde
Meedoen
Het holistiche familiehuis
info@hetholistischefamiliehuis.nl
www.hetholistischefamiliehuis.nl
Harderwijk