Home   Familie     Het kind     Over    Agenda    Consult    Youtube     E-boek   Contact          
 
  Vind jij het gezin en familie ook zo belangrijk? Ik ben voor het gezin altijd op zoek binnen alles wat holistisch is. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ideeën, nieuwe theorieën, nieuwe ervaringen en nog meer. Ik ben heel nieuwsgierig aangelegd en ontdek graag hoe wij als gezin gezonder zouden kunnen leven, welke gezonde dingen ik op tafel kan zetten, welke prikkel arme activiteiten we kunnen ondernemen, welke educatieve activiteiten we kunnen ondernemen, hoe we meer beweging kunnen creëren voor het gezin. Daarna ben ik altijd op onderzoek hoe ik meer zingeving en spiritualiteit ik kan toepassen binnen het gezin.

Ben jij ook zo? Het is soms een hele zoektocht als bezig bijtje. Er wordt in deze maatschappij van alles aangeboden en hoe vind je je weg als je toch heel natuurlijk, groen en vrij wilt blijven leven? Het is een uitdaging verbindingen te maken tussen wat is en hoe het wat mij betreft beter kan of beter zou moeten zijn. De soms veel stress, spanningen en frustratie die dit geeft willen we niet in het gezin hebben en zoeken we een manier om dit holistisch ook weer los te laten. Ik noem het een bewust leven. Inademen wat is en loslaten wat we niet mee nodig hebben. Dit is best wel hard werken. Zeker in een gezin waar ieder gezinslid dit ervaart en hier anders op reageert. Hoe houden we het hoofd van onze kinderen rustig? Hoe houden we ze bij zichzelf als iedereen van alles van ze vraagt?

Mijn verlangen om holistisch te  leven en om te kunnen gaan met dualiteit heeft ervoor gezorgd dat ik een goed balans in het gezin als prioriteit boven aan mijn lijstje heb staan. En daar hoor ik zelf natuurlijk ook bij. Altijd maar balansen is wel een beetje wat past bij deze tijd. Doe je met mij mee?Mijn naam is Diana Annegarn. Ik ben getrouwd en samen hebben we een gezellige gevoelige dochter. Mijn man werkt met teams binnen het bedrijfsleven en werkt aan communicatie, samenwerking en zelfsturing. Ik ben energetisch therapeut (medium, reader en healer) en heb een eigen praktijk.

Daarnaast ben ik jarenlang eigenaar van Kernkind geweest die ik sinds de komst van mijn dochter op een laag pitje heb gezet. Ik schreef cursussen en opleidingen voor ouders en professionals. Bij Kernkind staat kind en ziel centraal. www.kernkind.nl Ik ben altijd op zoek in deze wereld, geleid door intuïtie. Ik ben ook altijd lerend op deze wereld geleid door intuïtie en een team van gidsen.

Mijn dochter is een gevoelige slimme meid en we genieten elke dag van wat ze aan ons laat zien. Van haar leer ik heel veel. Ze lijkt veel op mij wat lekker confronterend kan zijn en mij behoorlijk kan uitdagen. Vooral als ze laat zien dat ze een sterke wil heeft.

Werken met de spirituele wereld is voor mij niet vreemd. Als kind hoorde ik al iemand tegen mij praten en wist ik dingen over mensen en de toekomst. Omdat ik het niet begreep heb ik het in mijn puberteit onderdrukt en pas op mijn 21ste weer toegelaten. Ik weet niet beter of er is altijd een wereld om mij heen wat tegen mij praat. Of het nu gidsen, overleden, natuur of dieren zijn. Alles communiceert via de zintuigen. Je hoeft geen medium te zijn om dat waar te kunnen nemen. Ieder medium is anders. Ik doe het op mijn eigen manier zie www.diana-annegarn.nl

Verder ben ik ook echt een dromer. Ik droom van een wereld waarbij iedereen op een vriendelijke manier met elkaar om kan gaan, waar we met elkaar rekening houden en waar we elkaar helpen om verder te komen. Ik weet dat we dit als mens zullen bereiken omdat ik weet uit eigen ervaring dat we hiervoor een oneindige creativiteit hebben meegekregen. Deze gebruik ik dan ook heel graag. Maar ik loop er wel eens tegen aan dat anderen dit niet doen. Zo blijf het een uitdaging ook hier weer een balans in te vinden. We leven in een wereld waar mensen geloven dat je hard moet zijn en afgescheiden moet leven zodat we in verbinding kunnen blijven, door allemaal hetzelfde te doen en te houden aan regels. Ik zie dat anders en soms is het een grote uitdaging als je het leven anders ziet en ziet hoe het ook anders kan.Het holistische familiehuis is een plek om bij elkaar te komen. Ik werk vanuit huis en thuis nodig ik regelmatig mensen uit om samen te komen. Samen praten over holistisch opvoeden, samen praten over gezond onderwijs voor onze kindjes of praten over persoonlijke ontwikkeling. Laatst had ik een groep ouders bij elkaar geroepen omdat emoties te uiten. Het kan bij mij allemaal, ik breng mensen graag bij elkaar om te praten over onderwerpen die ons bezig houden. Ik vind het ook leuk om mensen te interviewen en ouders te laten weten welke praktijken misschien interessant zijn voor hun gezin. Maar ik vind het ook leuk om een zorginstelling te inspireren. Zo heb ik een aantal mensen in de zorg mogen inspireren anders naar de zorg te kijken of begeleid in directrices in de zorg bij vernieuwing en persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het leuk iedereen te inspireren op weg naar een betere toekomst en bij elkaar te brengen om verbinding en eenheid te creëren. Je kunt ook bij mij komen voor een consult of een cursus. Het holistische familiehuis staat voor de grote familie die wij op deze aarde zijn. En alle ups en downs die wij als familie samen op deze aardbol mogen ervaren. Doe je mee met dit familiegevoel? Kijk dan in de agenda of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Je bent welkom!

Warme groet, Diana Annegarn

www.hetholistischefamiliehuis.nl


     
 
     
 
 

Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Het holistiche familiehuis
info@hetholistischefamiliehuis.nl
www.hetholistischefamiliehuis.nl
Harderwijk