Familie     Het kind     Het holistische familiehuis     Vragen of consult     Nieuwsbrief     Gratis E-boek     Deelnemers/Vrienden     Vrijwillgers     Blogs     De droom     Agenda     Contact 

Informatie aanvragen
Het is mogelijk informatie aan te vragen. Op dit moment kan dat alleen via e-mail.

Ben je op zoek naar een praktijk in Harderwijk e.o.?
Wil je een keer een integratieve praktijk raadplegen? Zoek jij iets wat bij jou past maar je weet niet wat je kunt kiezen? Stuur dan je vraag via e-mail en je krijgt tips en inspiratie. Omdat elk lichaam anders reageert op de behandeling en het ook afhankelijk is of jij een klink met de behandelaar hebt, zal het antwoord dat we geven ruim zijn zodat je weet welke opties er zijn. Keuzes maken mag je zelf doen.

Informatie wat het holistische familiehuis voor jou kan betekenen als praktijk of instelling?
Samenwerking: Cliënten of klachten worden doorverwezen om op de website een kijkje te nemen naar coachen en therapeuten in de buurt. Hier is onderling contact over.
Informatie over praktijken: Jij als bedrijf of instelling woont informatie avonden bij waarbij je inzicht krijgt in het werk van de mensen die deelnemen aan het holistische familiehuis en over integratieve gezondheid.
Informatief gesprek en kennismaking: Via een persoonlijk gesprek op jouw werkplek krijg je informatie over het werk van het holistische familiehuis en wat dat eventueel voor jouw werk kan betekenen. Wij vullen niets in, samenwerking gaat over wat beide partijen willen en wat er mogelijk of haalbaar is.

Wil je meedoen als praktijk?
Praktijken kunnen zich aansluiten d.m.v. een intake gesprek. Vervolgens kun je je aansluiten bij een netwerk waarbij we samen in Harderwijk e.o. integratieve gezondheid vertegenwoordigen. Via bijeenkomsten kun je meepraten over hoe we dit samen neerzetten en hoe we kwaliteit waarborgen. Het interview en vermelding op de website is gratis.

            
         

V


Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Voorwaarde
Meedoen
 
   

  Het holistiche familiehuis
info@hetholistischefamiliehuis.nl
www.hetholistischefamiliehuis.nl
Harderwijk