vRAGEN OF consult    VRIJWILLIGER WORDEN     DEELNEMERS   BLOGS    CONTACT       
                                                                                                 HET HOLISTISCHE FAMILIEHUIS     mEEDOEN      DE DROOM      AGENDA       
  
  


Wij vinden het leuk activiteiten te organiseren waarbij mensen bij elkaar brengen centraal staat. Onder mensen zijn en in de natuur zijn is goed voor onze gezondheid zowel geestelijk als lichamelijk. We zoeken mensen die het leuk vinden deze activiteiten te begeleiden en organiseren.

Wat zijn jouw taken?
Er zijn verschillende taken en verschillende mogelijkheden. Heb je niet zo veel tijd  om iets te doen? Dan kies je maar een kleine taak en heb je meer tijd dan kies je een grote taak. Het gaat voornamelijk over het begeleiden van activiteiten met kinderen of wandelingen begeleiden. Af en toe heb je een bijeenkomst waar we organiseren en plannen.

Wie zoeken we?
De activiteiten vinden in de natuur plaats. Dus we zoeken vooral natuurliefhebbers en wandelliefhebbers. Heb jij ook iets te delen of vertellen over de natuur aan kinderen of volwassenen? Dan is dat natuurlijk extra leuk. Het zou leuk zijn als je een groot hart hebt voor de natuur maar ook voor mensen en de aarde. Voor sommige activiteiten is het fijn dat er vrijwilligers ervaring hebben met zorg of met kinderen.

E-mail lijst
Je kunt jezelf laten inschrijven op de e-mail lijst. Je krijgt dan bericht als we iemand zoeken. Je kunt ook in de agenda kijken. Als er een sterretje achter een activiteit staat dan zoeken we hulp.

Voor vele activiteiten maakt het niet zo uit of je wel of niet een holistische leeft. Wel vragen wij een open houding naar elkaar.

Aanmelden
Vind je het leuk om mee te doen? Laat het ons weten. Klik hier Je draagt bij aan een stukje hart voor Harderwijk, haar bewoners en natuur.       
             Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Voorwaarde
Meedoen
 
Het holistiche familiehuis
info@hetholistischefamiliehuis.nl
www.hetholistischefamiliehuis.nl
Harderwijk